Behandlinger / Japansk Lifting / Japansk Lifting It Works

Japansk Lifting It Works

Hvad er Japansk Lifting It Works?

Japansk Lifting med It Works produkter fungerer grundlæggende som Japansk Lifting.
Forskellen er primært, at der bruges specielle produkter fra firmaet It works og især en maske man har på i 45 minutter, som er fyldt med naturlige ingredienser - forstærker behandlingen yderlig.
 

It Works

It Works er en Amerikansk virksomhed, som blev stiftet i 2001 af Mark Pentecost og Luis Mijares.
It Works er et af de hurtigst voksende firmaer inden for naturlige produkter til behandling af kroppen og huden, og bruges lige fra kendte Hollywood stjerner til helt almindelige mennesker.
Blot fra 2012 til 2013 voksede firmaet fra $ 100 Millioner til $ 450 Millioner - og udviklingen forsætter og fortæller den gode historie, om produkter der virker.

Produkterne er først rigtig kommet til Danmark i marts 2014 og har nærmest taget Danmark med storm.
Firmaet sælger en lang række gode produkter, som via en utrolig nem, hurtig og effektiv måde slanker, opstrammer og giver dig et ungdommeligt look.

Produkterne er patenteret og er baseret på naturlige ingredienser, hvoraf flere af dem er anti-inflammatoriske.
Det er produkter der udrenser, opstrammer, toner og udglatter. Der er produkter til krop og ansigt, hvor ansigtsserien fokuserer på anti-age og rensning, og hvor kropsserien giver en sundere, renere, smukkere hud og i de flestes tilfælde en slankere og mere opstrammet krop.
 
Har du behov for opstramning, har slap hud, mormor arme, appelsinhud, strækmærker, eller blot lyst til at få et naturligt ansigtsløft, er It Works produkterne en fantastisk løsning.

Jeg bruger selv produkterne og er også begyndt med stor succes at bruge dem sammen med Japansk Lifting behandlingen.

Især ITWORKS Deep Hydration Masken har jeg opnået gode resultater med. Den er fyldt med naturlige ingredienser, og giver et naturligt ansigtsløft og en mere strålende, yngre udseende af dig på bare 45 minutter.
Denne Anti-age hydrating mask, beroliger huden og mindsker udseendet af fine linjer og rynker.

Hvordan foregår en Japansk Lifting It works behandling?

En behandling tager 2 timer og består af:
 • Afrensning af ansigtet
  Faciel Cleanser GEL fjerne blidt al olie, snavs og makeup (selv vandfast mascara) uden at udtørre huden for den naturlige fugt. Din hud efterlades skinnende ren og silkeblød.

 • Genopfriskning af huden
  EXfoliating PEEL tager det hele af og lader den mere ungdommelige, luminøse dig skinne. Din hud fornyes med en overflod af plante- og frugtekstrakter, som fjerner de døde hudceller, overskydende olier, det daglige snavs der tilstopper dine porrer og ælder dig ansigt. Afslører en mere jævn hudtone og en hud der ser og føles blødere og glattere.

 • Rensning af ansigtet med vand

 • Ansigtsmassage med Hybenkerneolie

 • Rulning med Himalaya saltkugler.
  Indeholder 84 mineraler som er brugbare for kroppen. Når stenene kommer i kontakt med kroppen afgives de mineraler, som vi har brug for her og nu.
  Stenene virker beroligende og fjerner blidt ophobning af stress, spændinger og forurenende stoffe.

 • Anti-age Mask (45 minutter)
  Facial deep hydration Mask strammer, toner, former og giver dit ansigt et løft til en mere stålende, yngre udseende udgave af dig selv på blot 45 minutter. Denne Anti-age hydrating maske beroliger huden og mindsker udseendet af fine linjer og rynker.

 • Zoneterapi mens du har masken på

 • Masken fjernes og ansigtsmassage

 • Læbe og øjen creme
  LIP & Eye Moisturizing Cream Gel skaber en tensor effekt, der giver de sarte læber og øjenområder et ungdommeligt løft. Denne målrettede fugtighedscreme fyldt med naturlige planteprodukter mindsker rynker, hævede øjne og poser under øjnene.
Behandlingen er virkelig behagelig og lækker, og kombinationen mellem Japansk lifting, zoneterapi og It Works produkterne giver forbløffende resultater.

Behandlingen er et rigtigt godt alternativ til kosmetiske operationer og hvis du vil forkæle dig selv.

Nu er der virkelig noget at smile af ;-)
Yaeli Minkov Damborg | CVR: 31698146 | Skaglen 12, 8800 Viborg - Danmark | Tlf.: +45 2825 5552 | kontakt@yael-zoneterapi.dk