Behandlinger / Japansk Lifting

Japansk Lifting

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en metode for naturlig ansigtsløftning – uden kirurgi, som er blevet brugt i mange år i Asien, men er først rigtig kommet til vesten i løbet af de seneste år.
Ansigtet er den mest udtryksfulde og sensitive og følsomme kropsdel vi har. Det er ansigtet der fortæller hvem vi er og hvordan vi har det. Det viser vores følelser og afspejler hvordan vi lever vores liv.
Ansigtet vil ældes naturlig over tid – men Japansk Lifting er med til at modvirke en ældning gennem naturlige behandlingsformer – uden kirurgi.

Hvordan virker Japansk lifting?

Teknikken er udviklet i Japan og benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænering i ansigtet. Vi arbejder med ansigtets muskler og ved specielle teknikker afspændes ansigtet. På den måde giver Japansk lifting helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt, og nærmest glatter rynkerne. Samtidig drænes ansigtet for eventuelle væskeophobninger. Ved at dræne udglattes ansigtets små hævelser og poser under øjnene og misfarvninger bliver kraftigt reduceret. Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende. Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da ansigtsvævet drænes for væskeophobning og blodgennemstrømningen forøges.

Hvordan foregår en Japansk Lifting behandling?

En behandling består af:
  • Afrensning af ansigtet
    Der bruges en mild rensemælk og skintonic til alle hudtyper.
    Den fine hybenrosekerne olie har en plejende og blødgørende effekt. Forskere ved flere universiteter i Chile har påvist, at ren hybenkerneolie har en række vigtige dermatologiske egenskaber og rent faktisk kan reducere eller helt fjerne ar, brunepletter, overfladerynker, akne eller solens skader.
    Herudover bruges udtræk af malva, som virker beroligende.

  • Spirulina maske 
    Det er en blå mikroalge, som er kendt for sit høje indhold af organiske mineraler såsom Beta Caroten, GLA (essentielle fedtsyrer) og Vitamin A.
    Den er med til genopbygningen af overhuden og hudens elasticitet bliver væsentlig styrket.

  • Hovedbundsmassage

  • Zoneterapi, massage, akupressur og lymfedranase

  • Weleda ansigtsmaske
    En maske som forkæler, harmonisere, forbedre hudens fugtighedsbalance og giver hjælp til træt hud.
    Består blandt andet af vitalisernede hybenkernerose olie, abrikoseolie, udtræk af malve, lerjord og mandelolie.

  • Fodmassage

  • Himalaya saltkugler
    Indeholder 84 mineraler som er brugbare for kroppen. Når stenene kommer i kontakt med kroppen afgives de mineraler, som vi har brug for her og nu.
    Stenene virker beroligende og fjerner blidt ophobning af stress, spændinger og forurenende stoffer, og har en healende effekt, som skaber balance i kroppens energifelt, centralnervesystemet samt meridianerne.

  • Weleda øjencreme
    Til alle hudtyper, reducerer små rynker og virker lindrende ved overanstrengte øjne.
    En let creme uden dufte eller tilsætning af æsteriske olier og kan derfor godt tolereres af den følsomme hud rundt om øjnene.
    Den består blandt andet af hypenrosekerneolie, udtræk af stenurt, øjentrøst (Euphrasua), abrikoskerneolie, mandelolie, jojobaolie og avocadoolie.
Behandlingen er virkelig behagelig og lækker, og virker forbløffende godt.

Japansk Lifting er et rigtigt godt alternativ til kosmetiske operationer. Har dit ansigt brug for et løft – prøv Japansk Lifting før du kaster dig ud i et kirurgisk indgreb.

Japansk Lifting hjælper også til at afbalancere kroppens ubalance og giver dig en dejlig velvære i hele kroppen og positiv energi. Virker både helbredende og forebyggende.

Japansk Lifting før og efter


  
 
 
 
 
Japansk Lifting
Yaeli Minkov Damborg | CVR: 31698146 | Skaglen 12, 8800 Viborg - Danmark | Tlf.: +45 2825 5552 | kontakt@yael-zoneterapi.dk